Profesionalni video nadzor DVC AHD

DVC

 

PROFESIONALNI VIDEO NADZOR U HD REZOLUCIJI

ZA VEOMA PRISTUPACNU CIENU

 

ZASTITE SVOJ DOM ILI POSLOVNI PROSTOR

VEOMA POVOLJNO I EFIKASNO

 

 

Čest je slučaj da korisnici klasičnih CCTV sistema video nadzora žele unaprediti svoje rešenje zaštite kvalitetnim HD snimkom kakav pruža recimo IP video nadzor ali nisu spremni izdvojiti puno novca za tu investiciju ili se ne žele rešiti postojeće infrastrukture s koaksijalnim kablom. Nova linija DVC® HD kamera i snimača koristi AHD tehnologiju koja im omogućuje prenos HD video i audio signala rezolucije 720p (a vrlo skoro i 1080p) kao i podataka na velikim udaljenostima putem koaksijalnog kabla i pravi je izbor upravo u ranije navedenim situacijama kad je potrebno nadograditi postojeći sistem klasičnog video nadzora zbog želje korisnika za HD prikazom dela ili celog štićenog prostora. Ovo tehnološko rešenje trenutno izaziva najveći interes u svetu što potvrđuje i činjenica što su na internet stranicama renomiranog magazina ASmag.com, krajem prošle godine tri meseca za redom najčitaniji sadržaji upravo oni o uređajima koji koriste AHD tehnologiju. Najvažnije prednosti koje korisnicima donosi upotreba AHD tehnologije u odnosu na analogne sisteme su:

Korištenje AHD tehnologije omogućuje korisnicima video nadzor HD rezolucije putem koaksijalnog kabla, u 16:9 formatu i uz dvostruko veći broj prikazanih frame-ova pomoću “Interlace” tehnike.

Omogućen je pregled snimka u stvarnom vremenu bez kašnjenja i uz nekomprimovani video zapis bez gubitka u kvalitetu.

AHD tehnologijom signali i podaci se prenose na velike udaljenosti čak i do 500 metara pomoću koaksijalnog kabela.

P2P funkcionalnost omogućuje brzo i jednostavno povezivanje snimača i smartfona odnosno tablet računara. Naime korisnici sistema video nadzora više ne trebaju konfigurisati priključene uređaje pomoću rutera već je dovoljno skenirati QR kod snimača u mobilnom CMS softveru SuperLive Pro (SuperLive HD za tablet računare) i tako povezati svoj mobilni uređaj sa snimačem.

Svi DVC HD® AHD snimači su Real Time (25fps) i koriste iste aplikacije kao i ostali DVC® snimači (desktop NVMS-1000 i mobilnu aplikaciju SuperLive Pro za smartfone odnosno SuperLive HD za tablet računare).

Na sve DVC HD® AHD video snimače moguće je uz AHD i IP spojiti i analogne kamere bez dodatnog podešavanja što ih čini pravim i univerzalnim izborom za nadogradnju i unapređenje kvaliteta video nadzora u postojećim sistemima zaštite.

Sve DVC HD® AHD video kamere se u svega tri sekunde mogu pretvoriti u analogne kamere i spojiti na klasične snimače.

Vaše želje postaju stvarnost